| четврток, 6 декември 2018 |

Скопје

Скопје

Митески: Една година откако локалната власт во Аеродром е под раководство на СДСМ и Златко Марин, а разочарувањето на жителите е огромно(видео)

Точно една година откако локалната власт во Аеродром е под раководство на СДСМ и Златко Марин. Разочарувањето...

Top