| четврток, 6 декември 2018 |

Скопје

Скопје

Мицкоски: Ова не е само напад врз ВМРО-ДПМНЕ, ова е напад врз слободата, врз главната опозициска сила каква не познава модерна Европа и пошироко во Светот

-Помина една година од убиството во Аеродром на младиот Мартин Јанушев, поминаа неколку месеци од убиството на...

Top