| четврток, 6 декември 2018 |

Вести

Македонија

Претседателот Иванов доследен во одбраната на уставното име – со лист го покри “Former Yugoslav”, па ја претставуваше Република Македонија во ОН

Еден мал детал од Полска, снимен вчера, а кој помина незабележано, кажува многу за борбата за зачувување на сегашното...

Култура Интервјуа

Марија Павловска, ликовна уметница: Поканета сум од кураторите на Европскиот Културен Центар со соло проект за време на Венециското биенале

Ликовната уметница Марија Павловска веќе години наназад успешно чекори по патеката на успешните уметници во...

Top