| четврток, 6 декември 2018 |

Колумни

Колумни

На 30 септември народот ќе ја земе судбината во свои раце и нема да излезе и нема да гласа за уништување на државата со капитулантскиот договор со Грција

Михајло Маневски Во Република Македонија, кутната на смртна постела со капитулантскиот договор со Грција, со...

Top