| четврток, 6 декември 2018 |

Мода и убавина

Мода и убавина Живот

Олгица Ѓоргиева ги направи костимите за балетската претстава „Електра“ и соработуваше со светски познатиот режиер Ренато Занела

Македонската модна дизјанерка Олгица Ѓоргиева беше дел од интернационален проект во кој соработуваше како костимограф...

Top