| четврток, 6 декември 2018 |

Мода и убавина

Мода и убавина Живот

Ќе ги стипендираат најдобрите студенти по медицина: „Кокев“ и Здружението за кардио торакална хирургија почнуваат хуманитарна кампања

Модната куќа „Кокев“ во соработка со македонското Здружение за кардио торакална хирургија почнуваат кампања...

Top