| четврток, 6 декември 2018 |

Мода и убавина

Мода и убавина Живот

Заврши Моден викенд Скопје: Песните за Дениција на Петре М. Андреевски инспирација за мултимедијалната презентација на Ирина Тошева

Шеснаесеттиот Моден викенд Скопје под мотото #Stopthetraffik заврши синоќа во Иновативниот центар на Македонски Телеком...

Мода и убавина Интервјуа Живот

Силвија Михајловска, „Алшар“: Колекцијата „Калеш Анѓа“ е инспирирана од жените револуционерки кои се борат за своите права

Модната креаторка Силвија Михајлвоска која стои зад брендот „Алшар“ ја подготовува новата колекција „Калеш...

Top