| четврток, 6 декември 2018 |

Економија

Економија

Николова до Кирацовски: Зошто чесни млади интелектуалци не се вработуваат и како ти од Могила си ја вработи љубовницата во Катастар?

Мери Николова, една од најгласните активистки на СДСМ и т.н. „шарена револуција“ која се бореше за поголеми права...

Top