| четврток, 6 декември 2018 |

Економија

Економија

Аферата која ја објави Алфа продолжува и денеска – со партиски вработувања, како и именување на раководни функции, насоки како да се трошат буџетите

Именување на Директор на училиштето Невена Георгиева Дуња, член на УО на средното училиште Васил Антевски Дрен,...

Top