| четврток, 6 декември 2018 |

Живот

Живот

Филипче: Клиниката за Кардиологија, според бројот на срцеви интервенции и интервенции кај акутниот срцев удар, е една од најголемите центри на Балканот

Министерот за здравство Доц. д-р Венко Филипче и директорот на ЈЗУ Универзитетска Клиника за кардиологија, Жан...

Top