| четврток, 6 декември 2018 |

Скопје

Скопје

Шилегов: Ќе се реши проблемот со водоснабдувањето во високата зона во Аеродром Кликни тука за повеќе: Шилегов: Ќе се реши проблемот со водоснабдувањето во високата зона во Аеродром

– Екипи на Јавното претпријатие „Водовод и канализација“- Скопје ја почнаа реконструкцијата на дел од водоводната...

Top