| четврток, 6 декември 2018 |

Кариера

Кариера

Свари ми кафе, напиши му домашна на моето дете, немам пари за плата, ама викендов одиме во Банско – македонскиот газда во една реченица

Се сеќавам пред повеќе години како добив работа во една позната македонска агенција за недвижности. После исцрпувачките...

Top