| четврток, 6 декември 2018 |

Балкан

Балкан

Павлопулос: Договорот од Преспа ќе дојде во грчкиот Парламент дури откако ќе се утврди дека уставната ревизија ги содржи сите гаранции

Само кога ќе се утврди дека уставната ревизија ги содржи сите гаранции, тогаш ќе може да се финализира и содржината...

Top