| четврток, 6 декември 2018 |

Естрада

Естрада

Скандал на погребот на Арета Френклин – Свештеникот се занесе додека познатата пејачка пееше во нејзина чест и ја фати за градите (ВИДЕО)

Пејачката Аријана Гранде запеа во чест на легендарната Арета Френклин на нејзиниот погреб. Аријана ја запеа песната...

Top