недела, 20 јануари 2019 | Вести денес: 0 ново

Боемска рапсодија – Bohemian Rhapsody

bohemian-rhapsody

Жанр:
биографија, драма, музика

Режија:
Брајан Сингер

Актери:
Реми Малек, Луси Бојнтон, Гвилим Ли, Бен Харди, Џозеф Мазело, Ајдан Гилен, Мајк Маерс

Заработка:
13,9 милиони долари

Top