| четврток, 6 декември 2018 |

Фантастични ѕверки: Злочините на Гринделвалд – Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald

Жанр:
авантура, фантазија, семеен

Режија:
Дејвид Јетс

Актери:
Еди Редмејн, Кетрин Вотерстон, Ден Фоглер, Џони Дип, Џад Лоу, Зо Кравиц, Кевин Гатри, Кармен Еџого, Вулф Рот, Калум Тарнер

Заработка:
29,7 милиони долари

Top