недела, 20 јануари 2019 | Вести денес: 0 ново

Гринч – The Grinch

the-grinch

Жанр:
анимиран, комедија, семеен

Режија:
Јероу Чини, Скот Мозиер

Актери:
Бенедикт Камбербач, Камерон Сили, Рашида Џонс, Фарел Вилијамс, Тристан Охер, Кенан Томпсон

Заработка:
30,2 милиони долари

Top