недела, 20 јануари 2019 | Вести денес: 0 ново

Крид 2 – Creed II

creed-2

Жанр:
драма, спорт

Режија:
Стивен Кејпл Џуниор

Актери:
Мајкл Б. Џордан, Силвестер Сталоне, Теса Томпсон, Филисија Рашад, Долф Лундгрен, Флоријан Мунтеану

Заработка:
35,3 милиони долари

Top