| четврток, 6 декември 2018 |

Ралф го проби интернетот – Ralph Breaks the Internet

ralph-breaks-the-internet

Жанр:
анимиран, авантура, комедија

Режија:
Фил Џонстон, Рич Мур

Актери:
Џон Си. Рајли, Сара Силверман, Гал Гадот, Тараџи П. Хенсон, Џек Мекбрејер, Џејн Линч, Алфред Молина

Заработка:
55,7 милиони долари

Top