Во подметнат пожар изгоре автомобил на семејството на Миле Зечевиќ (Видео)

Во пожар целосно изгорел автомобил „тојота корола“ паркиран на улицата Генерал Михајло Апостолски, во скопската … Продолжи со читање Во подметнат пожар изгоре автомобил на семејството на Миле Зечевиќ (Видео)