Турунџиева: Маленко не беше поканет на свадбата на Лора, тој не е дораснат за улогата на родител

Сузана Турунџиева е новото лице на телевизијата 1ТВ, а во вечерашното издание на „Ексклузив“ таа … Продолжи со читање Турунџиева: Маленко не беше поканет на свадбата на Лора, тој не е дораснат за улогата на родител