Срам да Ви е професоре Мухиќ! Срам да ми е мене што учев од Вашите предавања, се надевам дека никогаш повторно нема да имате прилика да предавате за Кант

Срам да ви е, и ако ви е треба да ви е, а ако не … Продолжи со читање Срам да Ви е професоре Мухиќ! Срам да ми е мене што учев од Вашите предавања, се надевам дека никогаш повторно нема да имате прилика да предавате за Кант