Скандал: Австриецот Курц пречекан со знаме на Латвија

Голем кикс на влалдиниот протокол се случи утринава кога во Скопје пристигна Канцеларот на Австрија, … Продолжи со читање Скандал: Австриецот Курц пречекан со знаме на Латвија