Притисокот врз Република кулминира – власта ги контролира медиумите и на Фејсбук

Власта, Фејсбук и Твитер се покажаа како најжестоки бојкотирачи во претреферендумскиот период. Иако не го … Продолжи со читање Притисокот врз Република кулминира – власта ги контролира медиумите и на Фејсбук