Директорот на Дирекција за заштита и спасувaње: Па дај умрете веќе еднаш!

Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување Аднан Џафероски, на својот Фејсбук профил напиша: Па … Продолжи со читање Директорот на Дирекција за заштита и спасувaње: Па дај умрете веќе еднаш!