Твитер врие: Томе Киријази, светскиот првак по астрономија, заборавен од државата, која пак субвенционира песна за УЧК на Виган Максути

Твитер врие. Неправдата ги боли сите. Додека државата ги заборава заслужните, ги наградува оние што … Продолжи со читање Твитер врие: Томе Киријази, светскиот првак по астрономија, заборавен од државата, која пак субвенционира песна за УЧК на Виган Максути