Александар Обрадовиќ тајно доби канцеларија во ЕЛЕМ

Поранешниот директор на српското електростопанство, Александар Обрадовиќ, секој ден доаѓа во зградата на ЕЛЕМ каде … Продолжи со читање Александар Обрадовиќ тајно доби канцеларија во ЕЛЕМ