За сообраќаен прекршок, за на лекар, за вработување: Членската книшка на СДСМ станува втора лична карта (ВИДЕО)

СДСМ влегува во четвртата недела од владеењето во духот на канибалската политика што ја промовира … Продолжи со читање За сообраќаен прекршок, за на лекар, за вработување: Членската книшка на СДСМ станува втора лична карта (ВИДЕО)