Едно возило делумно, а друго целосно опожарено во Скопје

Ноќеска околу 2 часот, на ул. „Никола Парапунов“ во Скопје, целосно било опожарено возило „Форд … Продолжи со читање Едно возило делумно, а друго целосно опожарено во Скопје