Се отвори тестаментот: Есма ѝ подари сѐ на Македонија (видео)

Во срцето ја носеше македонската песна, душа и мисла. Знаеше да каже дека е горда … Продолжи со читање Се отвори тестаментот: Есма ѝ подари сѐ на Македонија (видео)