Овошје кое сите во Македонија го јадеме е тајната за долговечноста на Хунзите (фото)

Народот на Хунзите живее  на планините во северен Пакистан. Ги има околу 87 000, а … Продолжи со читање Овошје кое сите во Македонија го јадеме е тајната за долговечноста на Хунзите (фото)