Македонија 2018 година – политичкиот прогон стана нормална работа

Барањето на поранешниот премиер и почесен претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски да му се одложи … Продолжи со читање Македонија 2018 година – политичкиот прогон стана нормална работа