Амонијак од валкани пелени во еден од становите е причината за лошата миризба во „Скопјанка“

Откриен e изворот на неподносливата миризба што беше причина за евакуација на станарите во скопската … Продолжи со читање Амонијак од валкани пелени во еден од становите е причината за лошата миризба во „Скопјанка“