Пи-арот на Владата се засилува со Жарко Трајановски и Петрит Сарачини

Граѓанскиот активист Жарко Трајаноски и Петрит Сарачини се ангажирани во Пи – ар службата на … Продолжи со читање Пи-арот на Владата се засилува со Жарко Трајановски и Петрит Сарачини