Стојчевска од СДСМ, која зема 11.736 евра за патни трошоци вели дека зголемувањето на акцизата не влијае на сиромашните оти немаат автомобили

Пратеничката на СДСМ Мира Стојчевска на седницата на собраниската Комисија за финансирање и буџет кажа … Продолжи со читање Стојчевска од СДСМ, која зема 11.736 евра за патни трошоци вели дека зголемувањето на акцизата не влијае на сиромашните оти немаат автомобили