Парадокс на Годишната програма на Министерството за култура: Милиони денари внатре во семејството!

При одобрување на проектите од национален интерес од страна на министерството за култура, се наидува … Продолжи со читање Парадокс на Годишната програма на Министерството за култура: Милиони денари внатре во семејството!