Внукот на Есма: Кралицата ќе добие споменик од чија убавина ќе се вчудоневидите (Фото)

Вчера на социјалните мрежи се појави фотографија од несредениот гроб на кралицата на Ромската песна, … Продолжи со читање Внукот на Есма: Кралицата ќе добие споменик од чија убавина ќе се вчудоневидите (Фото)