Јовановски: Цаневска ја злоупотребува општина Центар за лични интереси

Новинарот Борјан Јовановски, меѓу најгласните поддржувачи на опозициската СДСМ,  јавно преку социјалната мрежа „Фејсбук“ распали по … Продолжи со читање Јовановски: Цаневска ја злоупотребува општина Центар за лични интереси