Катерина Цаневска-Арсовска, портпарол во Општина Центар лажно се претставила како градежен инспектор

Имено, според информациите до кои дојдовме, за време на денешната инспекција од страна на Општина … Продолжи со читање Катерина Цаневска-Арсовска, портпарол во Општина Центар лажно се претставила како градежен инспектор