Бојата на сакото на Меркел кажува колку е сериозен разговорот

Изборот на бојата на сакото на германската канцеларка Ангела Меркел воопшто не е случаен, сметаат … Продолжи со читање Бојата на сакото на Меркел кажува колку е сериозен разговорот